Single Blog

GM 2020

Ik vond Jacqueline zeer professioneel. De communicatie was prettig en de bereikbaarheid tussendoor helpend. Ook de afspraken die we daar over gemaakt hebben om grenzen te bewaken hielpen. De verslagen vond ik helder en prettig om terug te lezen.

Jacqueline is als coach op een prettige, warme en professionele  manier betrokken.  De betrokkenheid was oprecht en daardoor voelde ik me gehoord en kon ik voor het eerst dingen delen die me al jaren dwars zaten en problemen gaven.

Jacqueline heeft me inzicht gegeven in hoe patronen in elkaar zaten, dit hielp om mezelf beter te begrijpen en in dagelijkse situaties patronen te doorbreken. Er zat veel diversiteit in de werkvormen, gesprekken, thuisopdrachten, buitensessie, creatieve sessie, daardoor was is met regelmaat verrast dat er meer helpend kan zijn dan alleen maar gesprekken.

Ik vond het een hele waardevolle tijd die we samen gehad hebben. Jacqueline heeft me op zoveel vlakken geholpen, met name in het openen, durven delen, de veiligheid, haar betrokkenheid. Het heeft veel in werking gezet en voor mij was het eigenlijk het eerste echte veilige contact wat ik met iemand had op hulpverlenersgebied. Echt heel bijzonder, dank je wel!

 

Comments (0)

Post a Comment